6. אם אתה מנהל מנות
עבור מוצר זה, רשום את מנת
הספק. בהתאם לאופן הקצאת
מספרי המנות שנקבע, המערכת תפתח אוטומטית (אם הוגדר כך)
מנה
עבור המוצר ותרשום את מספרה בעמודה מנת
מפעל/פק"ע.
הערות:
· אם המוצר שהתקבל שייך למנה שכבר נרשמה במערכת, ציין את מספר המנה שלו בעמודה מנת מפעל/פק"ע.
· לחץ כדי לשנות את ברירת המחדל לשיטת מספור מנות בחשבוניות ספק.
7. אם נרשם מספר מנה,
ודא שתאריך
תפוגת התוקף שלה
נכון.
הערה:
תאריך
תפוגה מופיע אוטומטית על פי חיי המדף של המוצר. לחץ
לפרטים נוספים.
8. אם המוצר מתקבל למחסן ו/או איתור השונים מאלו שצוינו במסך האב (או מאיתור ברירת המחדל המוגדר למוצר במחסן זה, אם קיים), שנה אותם בהתאם.
9. ציין
סעיף
תקציבי. ערך זה יכול לשמש
כדי להגדיר את חשבון ההוצאות שיחויב עבור שורה
זו.
הערה:
כדי
לעיין במידע לגבי ניצול סעיף תקציבי זה, היכנס למסך הבן
ניצול תקציב.
10. בדוק את חשבון ההוצאות. שנה אותו לפי הצורך.
www.priority-software.solutionsConverted from CHM to HTML with chm2web Pro 2.85 (unicode) |